Corectarea Ridurilor Faciale prin Injectarea cu Botox

April 10, 2024

Tratamentul cu botox este unul dintre cele mai folosite tratamente in intreaga lume. Din toata paleta de proceduri estetice, injectarea cu neurotoxina este prima la care se apeleaza, inca de la aparitia primelor riduri dinamice, respectiv de la vârsta 25-30 ani.

Se recomanada inceperea tratamentului inainte de aparitia ridurilor statice (ridurile care se observa in repaus) pentru ca prezenta unui rid statistic indica deja o injurie la nivelul continuitatii dermului si deci vor fi nevoie de procedure combinate pentru a putea estompa un rid deja format.

Ce este botoxul și cum funcționează?

Este singurul tratament care vizeaza direct ridurile de expresie de la nivelul fetei, mecanismul de actiune fiind foarte simplu. Actioneaza prin blocarea selectiva si temporara a muschilor de sub piele, prin urmare muschii respectivi vor fi amortiti iar ridurile din zona tratata nu vor mai exista.

Se adreseaza in primul rand ridurilor din jurul ochilor, ridurile de la nivelul fruntii si a celor dintre sprancene. Insa, toxina botulinica nu se foloseste doar pentru estomparea ridurilor de expresie cat si pentru remodelarea  si chiar reconturarea faciala prin injectare la nivelul muschiului maseter, a liniei mandibulare sau benzilor de la nivelul gatului ducand astfel la obtinerea unui aspect mai relaxat, prospat.

In general tratamentul dureaza aproximativ 4-6 luni, fiind necesara repetarea acestuia pentru a mentine rezultatele dorite. De asemenea oprirea tratamentului cu neuroproteina nu afecteaza si nu agraveaza evolutia fireasca a ridurilor.

Tratamentul cu neuroproteina este cel mai ubicuitar tratament si repetat la intervale corecte de timp duce la mentinerea unui aspect cat mai natural, relaxat si odihnit al fetei.

Injectarea cu botox- informații generale

Este important de retinut ca folosind un produs aprobat atat de FDA cat si de MS din Romania, cu o tehinica corecta si cu doza adaptata fiecarui pacient in parte se obtin rezultate naturale, pastrand mimica fireasca si expresivitatea care ofera farmec si personalitate fiecarui om in parte.

Folosirea neuromodulatorilor este o arta, prin tehnica precisa, se folosesc numai doze adaptate individual in functie de mimica si aspectul fiecaruia putand obtine de la atenuarea ridurilor pana la sculptarea subtila a fetei pentru a atinge un grad de prospetime, tinerete si eleganta.

Copyright 2023 © Muse Estet-Clinic